Spelvarianten

Seek and Destroy

Het eenvoudigste spel met als enige doel: Het andere team volledig uitschakelen!

Capture the flag

Elk team heeft in zijn thuisbasis een vlag die ze moeten verdedigen. De bedoeling is om de vijandelijke vlag te bemachtigen zonder uw eigen vlag te verliezen. Het eerste team die daar in slaagt is gewonnen!

Save the hostages

Één van uw teamleden is gevangen genomen door het andere team. Red hem uit de handen van de vijand en breng hem zo snel mogelijk terug naar uw thuisbasis.

Save the VIP

Onze huidige premier heeft dringend een escorte nodig naar de andere kant van het veld! Hij heeft enkel een handpistool met 15 verfballetjes. Uw team moet hem veilig naar de overkant brengen terwijl het andere team hem zal proberen uitschakelen. Het spel is afgelopen als de VIP het andere kamp bereikt heeft of wanner hij is geraakt.

Call of Duty

Alle spelers worden één voor één op het speelterrein gelaten. Iedereen speelt voor zijn eigen rekening en diegene die laatst overblijft is gewonnen.

Medic

Net zoals bij Seek and Destroy is het de bedoeling het andere team volledig uit te schakelen. Ieder team heeft nu wel een Medic-speler die een geschoten speler kan verzorgen zodat hij meteen opnieuw kan meespelen. Maar pas op, want wanneer de Medic geraakt is kan hij geen teammakkers meer verzorgen!

The Mystery Game

Paintball Valley heeft ook een unieke spelvariant die we geheim houden! We kunnen natuurlijk niet al onze troeven prijs geven, maar vraag naar deze spelvariant en we beloven je dat je deze beleving nooit zal vergeten! ;-)