Wat is Paintball

Paintball is een non-contact sport die bij Paintball Valley zowel outdoor als indoor gespeeld kan worden. Het doel van dit Paintball-avontuur is je tegenstander uit te schakelen door hem of haar te markeren met een verfballetje, dat wordt afgevuurd uit een luchtdrukpistool.

Het is een avonturen- en actiespel waarbij twee gelijkwaardige ploegen het tegen elkaar opnemen en die tijdens het spel de tegenstrever probeert te markeren met een verfplek. Wie getroffen wordt door een vijandelijke verfbal moet het spel verlaten, maar mag bij het volgende spel onmiddellijk terug meespelen.

Paintball is héél populair als als teambuilding activiteit voor bedrijven, tijdens een vrijgezellenfeest of verjaardagsfeest, of gewoon als (ont-)spannende uitstap onder vrienden of verenigingen.

U wordt door ons voorzien van een speciaal paintball-masker (goggles), een paintball-geweer (marker) en een vers gewassen overall. Onze scheidsrechters (marshalls) zorgen ervoor dat op het terrein alle veiligheidsvoorschriften strikt nageleefd worden.

Er bestaan veel spelvarianten waaronder enkele gekende zoals "Capture the flag" en "Seek and Destroy".
Lees er hier meer over »

Paintball is een sport die gespeeld wordt door mensen die de meest uiteenlopende jobs en levenstijl hebben. Paintball bevat zowel competitieve als creatieve elementen. Heb je zin in avontuur, plezier en actie? Dan is Paintball Valley absoluut aan te raden! Wij bieden u een uitstekende, professionele en deskundige begeleiding, moderne uitrusting en prachtig onderhouden terreinen.